'11. Alkisi Hakedenler Ödülleri' Bodrum'da Sahiplerini Buldu

Uluslararasi Alkisi Hakeden Haber Ajansi Ödülü'ne layik görülen Anadolu Ajansi adina ödülü, AA Pazarlama ve Kurumsal Iletisim Direktörü Yunus Çelik aldi.

Uluslararasi Radyocular Birligi (IRU) tarafindan düzenlenen "11. Uluslararasi Alkisi Hakedenler Ödülleri"ni kazananlar belli oldu.

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle ilçedeki bir otelde düzenlenen ödül töreni, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla basladi. Törenin açilis konusmasini yapan IRU Genel Baskani Yusuf Erbas, radyoculugun tipki gazeteciler gibi 24 saat görev yapan mesleklerden bir tanesi oldugunu söyledi.

Erbas, pozitif bir adim atarak "Alkisi Hakedenler" ödül törenini yaptiklarini, bu etkinligi 11 yildir sürdürmenin mutlulugunu yasadiklarini dile getirdi.

Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar da radyonun hayatinda büyük öneme sahip oldugunu söyledi.

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras ise ilçenin 3 bir 500 yillik yasayan tarihi bir kent oldugunu animsatarak, etkinligin burada yapilmasindan mutluluk duyduklarini belirtti.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Kusoglu da 11 yildir ödül gelenegini sürdüren yetkililere tesekkür ederek, radyonun insana genis ufuklar kattigini, kendisinin de radyoda ekonomi programlari yaptigini anlatti.

Törende, Uluslararasi Alkisi Hakeden Siyasetçi Ödülü CHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Kusoglu'na verildi. Uluslararasi Alkisi Hakeden Belediye Baskani Ödülü Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras'a verildi. Uluslararasi Alkisi Hakeden Haber Ajansi Ödülü'ne layik görülen Anadolu Ajansi adina ödülü, AA Pazarlama ve Kurumsal Iletisim Direktörü Yunus Çelik aldi

Bazi yerli ve yabanci sanatçilarin da sahne aldigi gecede, birçok kisi farkli dallarda verilen ödüllerin sahibi oldu.

Tören, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: AA