THK Kilis Sube Baskani Tirnaksiz Rektör Karacoskun'la Bir Araya Geldi

THK Kilis Sube Baskani Mehmut Ugur Tirnaksiz ve THK Kilis Sube Havacilik Rehber Ögretmeni Mehmet Ogul, 7 Aralik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun ile Rektörlük Makami’nda bir araya geldi.

THK Kilis Sube Baskani Tirnaksiz Rektör Karacoskun'la Bir Araya Geldi
Görüsmede, 7 Aralik Üniversitesinde verilebilecek radyo kontrollü model uçak egitimi, hava araçlari egitimi ve THK havacilik faaliyetlerine iliskin tanitici seminer ve sunumlarin gerçeklestirilmesi gibi konular üzerinde duruldu. Bu baglamda 7 Aralik Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi bünyesinde havacilikla ilgili kurslarin açilmasina karar verildi.

Türkiye’de millî teknolojinin gelistirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kurulusun paydasligiyla düzenlenen ve Türkiye’nin ilk ve tek havacilik, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST yarismalarinda insansiz hava araçlariyla Üniversiteyi temsil edecek ögrencilerin yarismalara katilimlari için gereken alt yapilarin hazirlanmasi da görüsülen konular ela alindi.

Rektör Karacoskun, Üniversitenin havacilik alaninda yapilacak her türlü etkinlik ve çalismayi önemsediklerini ifade ederek, görüsmeden duydugu memnuniyeti belirterek Ugur Tirnaksiz ve Mehmet Ogul’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA