Suzuki Vitara Hibrit'ten Kasim Avantaji

Suzuki Vitara Hibrit modeli için kasim ayi boyunca 100 bin TL için 12 aya varan vade ile yüzde 0,99’luk faizli kredi imkani saglaniyor.

Yeni Suzuki Vitara Hibrit sahibi olmak isteyenler, kasim ayi boyunca 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanindan faydalanabiliyor.

Suzuki'den yapilan açiklamaya göre, akilli hibrit teknolojisine sahip modelleriyle begeni toplayan Suzuki, hibrit bir SUV sahibi olmak isteyenlere özel ayricaliklar saglamaya devam ediyor.

Türkiye'de Dogan Holding’e bagli Dogan Trend Otomotiv tarafindan temsil edilen Suzuki, yeni bir hibrit SUV sahibi olmak isteyenlere özel alim imkanlari sunmaya devam ediyor. Ülkemizde 4x4 veya 4x2 çekis seçenekleriyle satisa sunulan, standart güvenlik özellikleriyle segmentinde ön plana çikan Suzuki Vitara Hibrit modeli için Kasim ayi boyunca 100 bin TL için 12 aya varan vade ile yüzde 0,99’luk faizli kredi imkani saglaniyor.

Yetenekli SUV Suzuki Vitara Hibrit, donanim ve güvenlik özellikleri sayesinde hem sehir içinde hem de uzun seyahatlerde verimli ve konforlu yolculuklara olanak taniyor. 9” multimedya cihazi, Apple CarPlay ve Android Auto, 4,2” renkli LCD bilgi ekrani, panoramik sunroof ve otomatik klima gibi özellikleriyle kullanicilarin tüm ihtiyaçlarina yanit veren Vitara Hibrit, ileri güvenlik özellikleriyle de öne çikiyor.

Suzuki Vitara Hibrit’in standart sundugu güvenlik özellikleri arasinda; Çift Sensörlü Fren Destek Sistemi (DSBS), Kör Nokta Uyari Sistemi (BSM), Arka Çapraz Trafik Uyari Sistemi (RCTA); Trafik Isareti Tanimlama Sistemi (TSR), Serit Takip Ihlal ve Uyari Sistemi ve Adaptif Hiz Sabitleme Sistemi (ACC) yer aliyor.
Kaynak: AA