10 Kasim'da Kadiköy'de Ata'ya Saygi Zinciri Olusturulacak

Kadiköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yilinda ‘sosyal mesafe’ kurallarina uygun olarak “Ata’ya Saygi Zinciri” olusturulacak.

10 Kasim'da Kadiköy'de Ata'ya Saygi Zinciri Olusturulacak
Kadiköy’de saat 9’u 5 geçe Fenerbahçe Orduevi ile Bostanci sahil arasinda her yil düzenlenen “Ata’ya Saygi Zinciri” pandemi önlemleri çerçevesinde bu yil da sosyal mesafeli olarak düzenlenecek. El ele tutusmadan, sosyal mesafe kurallarina uygun olarak planlanacak 6,5 kilometre uzunlugundaki zincire, yurttaslar aralarinda 2 metre mesafe birakarak katilim saglayacaklar.

Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yilinda Ata’yi anma kapsaminda düzenlenen Ata’ya Saygi Zinciri için sabah 8 itibariyle Fenerbahçe Orduevi ile Bostanci sahil arasinda toplanma baslayacak. 2013 yilindan bu yana Kadiköy Belediyesi ve Kadiköy Belediyesi Gönüllüleri tarafindan düzenlenen ‘Ata’ya Saygi Zinciri’ne, denizden de kanolar, su jetleri ve tekneler 9’u 5 geçe sirenlerini çalarak katilacak. Dalgiçlar da denizin altinda Atatürk posteri ve Türk bayragi açacak.
Kaynak: İHA