Pazarlar Esnafindan MYO Ögrencilerine Indirim

Pazarlar Kaymakamligi, Pazarlar Belediyesi ve Pazarlar Meslek Yüksekokulu tarafindan ilçe esnaflari ile gerçeklestirilen istisare toplantisinda Pazarlar MYO ögrencilerinin esnaftan yapacaklari alis verislerde indirim karari alindi.

2021-2022 egitim ögretim yili baslamasinin ardindan Pazarlar Kaymakamligi, Pazarlar Belediyesi ve Pazarlar Meslek Yüksekokulunun ortaklasa düzenledigi toplantiya ilçe esnafi da katildi.

Ilçenin genel durumunun degerlendirildigi toplantida ögrencileri yakindan ilgilendiren bir karar alindi.

Buna göre, ilçe esnafinin yüz yüze egitime geçis ile birlikte ilçeye gelen ögrencilere özel indirimler ve kampanyalar uygulamasi karari alinarak indirim ve kampanyalarin ögrencilere, isletme panolarina asilan afisler ile duyurulmasi konusunda görüs birligine varildi.

Pazarlar Meslek Yüksekokulundan yapilan açiklamada, son 3 yilda bünyesine 2 yeni bölüm ve 160 yeni kontenjan katan ve yürütücülügünü üstlendigi Glütensiz Mutfak projesi ile ilçeye kadin kooperatifi kazandiran Pazarlar MYO’nun ögrencilerin sosyal ve ekonomik sorunlarini çözmek için girisimlerde bulunmayi sürdürecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA