MHP Heyeti 'Adim Adim 2023, Il Il Anadolu' Programi Kapsaminda Havza'da Muhtarlarla Bulustu

MHP heyeti, "Adim Adim 2023, Il Il Anadolu" programi kapsaminda Havza'da ziyaretlerde bulundu.



MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Edis ve MHP Havza Ilçe Baskani Ferhat Gültekin, ilçedeki bir tesiste muhtarlarla bir araya geldi.

Edis, burada yaptigi konusmada, Genel Baskanlari Devlet Bahçeli'nin talimatlariyla il il dolastiklarini, vatandaslarin sorunlarini dinlediklerini söyledi.

Toplantilarinin sonuçlarini rapor halinde genel baskanlarina sunacaklarini belirten Edis, "Akabinde de Sayin Cumhurbaskanimizin önüne konulacak bu raporlar. Her siyasetçi kendi genel baskanina çok iyi isler yaptigini pembe tablolarla anlatir ama bizim isimiz gerçegi, sizlerin gerçek mevcut durumunu oldugu gibi anlatmak. MHP'nin bu ittifakta verdigi destek kapsaminda buna denetleme ve gözetleme görevi diyoruz. Yanlisi gördügümüz zaman denetleme göreviyle bunu Cumhurbaskanimiza iletiyoruz. O da bakanlari çagirarak, 'Bir sizin anlattiginiz var bir de MHP'nin önümüze koydugu tablo, gelin bu isi bize anlatin' diyor. 15 Temmuz sonrasi yasanan olaylara tekrar dönmemek için Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'nin ayaklari oturana kadar bes yila daha ihtiyaç var." dedi.

Edis ve beraberindekiler, toplantinin ardindan Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir'i makaminda ziyaret etti.

Havza Ziraat Odasini da ziyaret eden MHP heyeti, Ziraat Odasi Baskani Coskun Genç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kaynak: AA