Meslek Lisesi Ögrencileri Kütüphane Mobilyasi Üretiyor

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in himayelerinde Milli Egitim Bakanliginca baslatilan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Projesi kapsaminda Sivas’ta 94 okula kütüphane kazandiriliyor.

Meslek Lisesi Ögrencileri Kütüphane Mobilyasi  Üretiyor
Kütüphanelerin mobilyalari Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve Iç Tasarim Bölümü ögretmen ve ögrencileri tarafindan üretiliyor.

Sivas Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, Sube Müdürleri Ayhan Bülbül ve Muhammed Alpaslan Ünal ile birlikte okulu ziyaret ederek çalismalar hakkinda Okul Müdürü Recai Gülez’den bilgi aldi.

Yogun bir çalisma temposu içerisinde kütüphane donatim malzemelerini üreten ögretmenlerle sohbet eden Aslan, 34 okulun kütüphane donatiminin tamamlanarak okullara kuruldugunu kalan okullarin kütüphanelerinin de bu hafta içerisinde tamamlanarak okullara kurulacagini belirtti.

Kütüphanelerin hafta sonu itibariyle açilisa hazir hale getirilecegini dile getiren Aslan, "Gece-gündüz demeden çalisarak okullarimizin kütüphane donatimlarini gerçeklestiren ögrenci ve ögretmenlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Atölye ziyaretinin ardindan okulda görev yapan ögretmenlerle bir araya gelen Aslan, ögretmenlerin görüs, öneri ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA