Edremit Belediyesi Ekipleri Karla Mücadeleye Hazir

Van'in Edremit Belediyesi, 625 kilometrelik yol aginda 63 personel ve 22 is makinesi ile karla mücadele çalismasi yürütecek.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, kisin kar yagisinin ve buzlanmanin ulasimda aksamalara neden olmamasi için hazirliklar tamamlandi.

Ilçedeki 625 kilometrelik yol aginda 63 personel ve 22 is makinesi ile karla mücadele çalismasi yürütecek olan belediye, bu amaçla kullanilacak araçlarin bakimlarini kendi atölyelerinde yapti.

Belediye Baskani Ismail Say, Fen Isleri Müdürlügü garajini ziyaret ederek, yapilan çalismalari inceledi.

Fen Isleri Müdürü Emrah Bozkaya'dan ilgili bilgi alan Say, olumsuz hava kosullarina karsi tecrübeli ve is gücü konusunda basarili bir ekiple hizmet verdiklerini söyledi.

Tüm birimlerin kis sartlarinda hizmet vermek için gerekli çalismalari tamamladigini belirten Say, sunlari kaydetti:

"Edremitli hemserilerimizin her yil oldugu gibi bu yil da kisi daha rahat ve problemsiz geçirmesi için elimizden geleni yapacagiz. Hazirliklarimizi tamamladik, bugünden itibaren 7 gün 24 saat esasiyla görev basinda olacagiz. Bilindigi gibi çok kurak bir yaz geçirdik, Van Gölü'nün çekilmesinden de bunu görüyoruz. Insallah Allah'in lütfuyla da bu yil güzel bir kis mevsimi geçiririz. Bu anlamda araç gereçlerimizle haziriz. Edremit'te kar yagsa bile kapali yol bulunmayacak."

Kaynak: AA