Kirsal Mahallelerdeki Evlere Dadanan Hirsizlar Yakalandi

Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde üç farkli kirsal mahalledeki evlerden televizyon, av tüfegi, koltuk takimi ve hali çaldiklari iddia edilen 3 süpheli jandarma ekiplerince yakalandi.

Kirsal Mahallelerdeki Evlere Dadanan Hirsizlar Yakalandi
Alinan bilgilere göre, ilçeye bagli kirsal Demircilik, Çitlik ve Akören mahallelerindeki ikametlerden farkli tarihlerde gerçeklesen hirsizlik olaylarinda 4 adet televizyon, 1 adet av tüfegi, hali ve koltuk takimi çalindi. Elbistan Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli asayis birimleri ile JASAT ekipleri, hirsizlik olaylarinin süphelilerini yakalamak için genis kapsamli çalisma baslatti. Arastirma ve elde edilen istihbari bilgiler dogrultusunda hirsizlik süphelilerinin kimlikleri tespit edildi. A.G. (22), S.P. (22) ve A.Ç.B. (23) adli süpheliler, jandarma ekiplerince gözaltina alinarak karakola götürüldü. Ifadelerinde suçlarini itiraf eden süphelilerin çalinti malzemeleri sattiklari sahislar da tespit edildi.

Jandarmada islemleri devam edilen süphelilerden S.P.’nin hirsizlik suçundan kesinlesmis 4 yil 3 ay hapis cezasi bulundugu ortaya çikti. Süphelilerin jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA