ATSO'dan Manavgat'a 13 Tir Ayni Yardim

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO), Manavgat’ta meydana gelen orman yanginlarina bagislanmak üzere Antalya Valiligi izni ile açilan ayni yardim kampanyasinda toplanan malzemeleri, ATSO ile Manavgat Kaymakamligi arasinda imzalanan protokol töreniyle teslim etti. Türkiye’nin dört bir yanindan gelen 13 TIR dolusu ayni yardimin verilmesi üzerine yapilan protokolü ATSO Baskani Davut Çetin ile Manavgat Kaymakami Abdulkadir Demir imzaladi.

ATSO'dan Manavgat'a 13 Tir Ayni Yardim
ATSO Yönetim Kurulu Baskani Davut Çetin ile Manavgat Kaymakami Abdulkadir Demir’in karsilikli olarak imzaladigi protokol töreninde Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Seydi Tahsin Güngör, ATSO Baskan Yardimcilari Mustafa Atilgan ve Cihangir Deniz de hazir bulundu.

“Böyle felaketler ülkemizin hiçbir yerinde yasanmasin”

Manavgat’in aldigi yaralarin sarilmasinda bir katki vermekten büyük mutluluk duyduklarini ifade eden Baskan Davut Çetin, “Umuyorum böyle felaketler bir kez daha ülkemizin hiçbir yerinde yasanmaz. Insanlarimiz böyle zamanlarda ne kadar yardimsever ve ne kadar cana yakin olduklarini bir kez daha bu kampanya ile göstermis oldu. Bizler de TOBB camiasi olarak özellikle böyle zamanlarda birligimizi gösteriyor ve zorluklarin yaninda olmaya çaba gösteriyoruz. Bu kampanyada da Manavgat bölgemiz için birçok Oda ve Borsamiz yardimlarini gönderdi. Yanimizda olduklarini hissettirdi” dedi.



“Böyle felaketleri yasamamak en büyük arzumuz”

Manavgat Kaymakami Abdulkadir Demir, “Emanetlerinizi bizler yangindan zarar görmüs ihtiyaç sahiplerimize en kisa zamanda iletecegiz. Bu felaket millet olarak bizlerin bir anda nasil kenetlenerek ayaga kalktigimizi bir kez daha gösterdi. Tekrar böyle felaketleri yasamamak en büyük arzumuz” diye konustu.

Protokol töreninin ardindan heyetler Manavgat’a yardim için gönderilen malzemelerin oldugu depolari ziyaret etti.
Kaynak: İHA