Osmangazi'de Yatirim Bulusmasi

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Bölgesel Mahalle Danisma Meclisi Toplantisi’nda mahalle muhtarlari ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek, yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Osmangazi'de Yatirim Bulusmasi
Daha önce dag ve ova yöresi mahallelerine yönelik gerçeklestirilen AK Parti Osmangazi Bölgesel Mahalle Danisma Toplantisi, bu kez Emek Yakup Aktas Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Toplantiya, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Murat Demir, AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarlari ve mahalle temsilcileri katildi.

Toplantida konusan Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, bölgesel olarak yaptiklari toplantilarda, muhtarlar, mahalle baskanlari ve toplumun her kesiminden vatandaslarla bir araya geldiklerini söyledi.

Baskan Dündar, “Bizler her mahallemizde hizmet üretiyoruz. Muhtar ve mahalle temsilcilerimizle bir araya geldigimiz bu bölgedeki mahallelerimizde de pek çok hizmet gerçeklestirdik. Panayir’da güzel bir kapali pazar alani insa ettik. Doganevler Mahallemize kamulastirmalar sonucu elde ettigimiz alanda büyük bir meydan insa ettik. Demirtas Meydani, yine o bölgede fonksiyonel bir hizmet binasi oldu. Avdancik köprüsünü sifirdan yaptik. Demirtas Yüzme Havuzu ve BAREM bu bölgemizde yaptigimiz hizmetlerden bazilari. Emek bölgesinde meydan, kapali pazar alani, bilgi evi, taziye evi gibi pek çok hizmet gerçeklestirdik” diye konustu.



“Talep ve istekler hizmete dönüsüyor”

Günestepe, Hamitler, Yunuseli, Baglarbasi, Hürriyet, Sogukkuyu, Adalet, Yenikent, Istiklal, Mehmet Akif mahallelerinde pazar yeri, spor tesisi, meydan ve parklar, yeni yollar gibi sayilamayacak hizmet gerçeklestirdiklerini söyleyen Baskan Mustafa Dündar, “Tabi ki bunlar bizim isimiz, yapmaya devam ediyoruz. Ancak, tüm bunlari yaparken mahalle sakinlerimizin istekleri, bizim için çok önemli. Yapmis oldugumuz istisare toplantilari ile vatandaslarimizi dinliyor, talep ihtiyaçlari belirliyor ve üzerinde çalisarak hizmete dönüstürüyoruz. Daha güzel, daha modern ve yasanabilir bir Osmangazi için, aslinda hep birlikte çalisiyoruz. Katilan tüm muhtar ve mahalle temsilcisi arkadaslarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.



“Mücadelemiz, millet iradesini egemen kilma mücadelesi”

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise yaptigi konusmada, muhtar ve mahalle temsilcilerinin dile getirdigi konularin kendileri için çok çok önemli oldugunu söyledi.

“Bu gün yaptigimiz toplanti da, bir ortak akil toplantisidir” diyen Gözgeç, “Daha iyi bir Osmangazi, daha yasanabilir bir Bursa’yi nasil yapabiliriz, bunun derdindeyiz. Bizim mücadelemiz, millet iradesini egemen kilma mücadelesi. Türkiye, Türkiye’den ibaret degil. Umudunu Türkiye’ye baglamis dünyanin dört bir yaninda yasayan Müslüman kardeslerimiz var. Güçlü bir Türkiye tüm dünyanin umudu. Bu yüzden sorumlulugumuz çok çok fazla. Bunun için birlik ve beraberlik içinde, sabirli olmamiz gerekiyor” diye konustu.



“Samimiyete ve gayretimize inanin”

Toplantida konusan AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, son dönemde yasanan sikintilarin farkinda olduklarini belirttigi konusmasinda, “Bugün muhtarlarimiz ve mahalle temsilcilerimizi dinlemek için bir araya geldik. AK Parti iktidari olarak yapmis oldugumuz icraatlardaki samimiyete ve gayrete inanin. Ülkemizde, iradesini ortaya koyan bir hükümetimiz var. Bugün dünyanin dört bir yaninda yasanan sikintilari çok sükür yasamiyoruz. Ancak son dönemde bazi olumsuzluklarin farkindayiz. Sikintilari firsata çevirmek isteyenlerin de farkindayiz. Tüm yasananlara ragmen devlet olarak yapmamiz gereken, vatandasimizin hayatini kolaylastirmak. Basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere hepimiz büyük bir gayret ve çaba harciyoruz. Bunu da, sizlerin destegi ile yapabilecegimizi biliyoruz. Bunun için de sizlerle sik sik bir araya gelip görüslerinizi, önerilerinizi ve taleplerinizi dinliyoruz. Katiliminiz için hepinize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.



“AK Parti bir istisare partisidir”

AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Cömez de Bölgesel Mahalle Danisma Toplantisi’nin 3’üncüsünü gerçeklestirdiklerini ifade ederek, “Amacimiz daha yasanabilir bir Osmangazi, daha yasanabilir bir Bursa’yi insa etmek. Bunun için de el birligi içinde çalisiyoruz. AK Parti bir istisare partisidir. Bugün burada da bir araya geldik. Katiliminiz için hepinize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA