'Mersin Cumhuriyet Meydani, 2014 Yilindan Bu Yana Siyasi Partilere Miting Alani Olarak Verilmemistir'

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun İçel Cumhuriyet Meydani’nda miting yapilmasina izin verilmedigini yönündeki açiklamasinin ardindan sosyal medya hesabi üzerinden bir açiklama yaparak, “İçel Cumhuriyet Meydani, 2014 yilindan bu yana siyasi partilere miting alani olarak verilmemistir” dedi.

'Mersin Cumhuriyet Meydani, 2014 Yilindan Bu Yana Siyasi Partilere Miting Alani Olarak Verilmemistir'
Içisleri Bakani Süleyman Soylu, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun İçel Cumhuriyet Meydani’nda miting yapilmasina izin verilmedigini yönündeki açiklamasinin ardindan sosyal medya hesabi üzerinden bir açiklama yaparak, “İçel Cumhuriyet Meydani, 2014 yilindan bu yana siyasi partilere miting alani olarak verilmemistir” dedi.

Bakan Soylu, paylasiminda, “Kemal Kiliçdaroglu’na: Siyaset, kurnazlikla degil asaletle yürür. İçel Cumhuriyet Meydani, 2014 yilindan bu yana siyasi partilere miting alani olarak verilmemistir. Acizlige ve yalana basvurulmasi ve siyasi magduriyet üretme çabasi, siyasi ahlakla bagdasmaz” ifadelerini kullandi.

Paylasimda ayrica, 2014 yilindan itibaren mitinglerin Eski Tevfik Gür Stadyumu’nun yaninda yapildigi belirtilerek, o tarihten bu yana siyasi partiler yapmis olduklari mitinglerin listesi verildi.

(Ali Nargüner/IHA)
Kaynak: İHA