Kaymakam Kundakçi'dan Egitime Destek

Van’in Bahçesaray Kaymakami Ömer Tugrul Kundakçi, ögrencilerin daha iyi bir ortamda egitim görmeleri için temin ettigi iç ve dis duvar boyasini milli egitim müdürlügüne teslim etti.

Kaymakam Kundakçi'dan Egitime Destek
Ilçeye atandigi günden itibaren yaptigi çalismalarla herkesimin kalbinde taht kuran Bahçesaray Kaymakami Ömer Tugrul Kundakçi, gelecegimizin teminati olan ögrencilerin egitim gördügü okullara da el atti. Yarinin büyükleri olan ögrencilerin iyi bir ortamda egitim görmeleri için harekete geçen Kaymakam Kundakçi, okullarin bakim ve onarimi için Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfindan temin edilen iç ve dis cephe boyasini milli egitim müdürlügüne teslim etti.

Kaymakam Kundakçi’nin yaptigi çalismalarin takdire sayan oldugunu belirten AK Parti Bahçesaray Ilçe Baskani Cumali Sabirli, “Kaymakamimiz ilçeye geldigi günden beri vatandaslarimiz için durmadan çalisiyor. Halkimizin iyi ve kötü gününde yaninda bulunan Kaymakam Kundakçi, gelecegimizin teminati olan yavrularimizin egitim yuvalarini da el atti. Azmi ve giriskenligiyle takdir toplayan Kaymakam Kundakçi’ya hizmetlerinden dolayi halkimiz adina tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA