4. Kattan Atilan Çöp Posetlerinin Çöplüge Çevirdigi Dut Agaci Temizlendi

Antalya’da 4 katli bir apartmanin balkonundan konteynira atilmak istenen ancak asagidaki dut agacinin dallarina takilarak agaçi çöplüge çeviren posetler belediye ekipleri tarafindan temizlendi.

4. Kattan Atilan Çöp Posetlerinin Çöplüge Çevirdigi Dut Agaci Temizlendi
Muratpasa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi’nde yan yol kenarindaki 4 katli bir apartmanin son katindaki balkondan çöpler, agaç altindaki konteynira atilmaya çalisiliyor. Konteynira atilamayan çöpler dut agacinin dallarinda asili kaldi. Onlarca çöp poseti zamanla agacin üzerinde birikti. Bir poset çöpün otobüs duraginin üzerinde oldugu da görüldü.

Balkondan konteynira çöp atmaya çalisan kisinin bu davranislarindan dolayi agaçta görüntü kirliligi olustu. Bu manzaraya aldirmadan bazi vatandaslarin agacin altindaki durakta otobüs beklemeye devam ettikleri gözlemlendi. Çöpten dilek agacina dönen manzaraya bina sakinleri de tepki gsöterdi.

Olayin ortaya çikmasinin ardindan harekete geçen Muratpasa Belediyesi temizlik ekipleri, agaci çöpten temizlemek için ekip görevlendirdi. Ögle saatlerinde agacin bulundugu noktaya gelen temizlik ekipleri, merdiven ve sepetli bir araçla dut agacindaki çöp posetlerini tek tek topladi.
Kaynak: İHA