Rektör Aldemir, Koçarli'da Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör-Ögrenci bulusmalari kapsaminda Koçarli Meslek Yüksekokulu (MYO) ögrencileri ile bir araya geldi.

Rektör Aldemir, Koçarli'da Ögrencilerle Bir Araya Geldi


Toplantiya ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yani sira Koçarli MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yilmaz, Müdür Yardimcilari Ögr. Gör. Ayfer Ergezen ve Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Engin Tüzün, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.



ADÜ’nün akademik anlamda çok güçlü oldugunu vurgulayarak konusmasina baslayan Rektör Aldemir, ögrencilere ögretmenlerini örnek almalari ve kendilerini gelistirmeleri tavsiyesinde bulunarak “Dünya ile entegre olun, sizi bir adim öne çikaracak ne varsa kendinize katin. Kabugunuzu kirin ve idealist bir yapiyla ülkemizin gelecegine, medeniyet yarisimiza omuz verin” dedi.



Ögrencilerin devlete, millete ve medeniyete sahip çikmalarinin en temel görevleri oldugunu sözlerine ekleyen Rektör Aldemir; “Bizler gelecegin rekabetçi ortamina sizleri en iyi sekilde hazirlayacagiz. Sizlerde emanet ettigimiz bu seviyeyi ileri tasiyacak ve miras olarak birakacaksiniz” dedi.



Koçarli Meslek Yüksek Okulu Rektör-Ögrenci bulusmasi programi, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve fakültenin akademisyenleri ile gerçeklesen 2021-2022 Akademik Yili degerlendirmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA