Ögretmenler Kendileri Için Düzenlenen Konserde Doyasiya Eglendi

Agri Belediyesi tarafindan Ögretmenler Günü dolayisiyla düzenlenen Ceylan Avci konseriyle, ögretmen ve ögrenciler keyifli anlar yasadi.

Ögretmenler Kendileri Için Düzenlenen Konserde Doyasiya Eglendi
Agri Belediyesinin Ögretmenler Günü nedeniyle ögretmenlere yönelik düzenledigi konserle Sanliurfa’dan gelen sira gecesi ekibi ile Ceylan Avci, Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi Kültür ve Kongre merkezinde sahne aldi. Sira gecesi ekibinin seslendirdigi sarki ve türkülerin ardindan sahneye çikan Ceylan Avci ise söyledigi sarki ve türküler ile konsere katilan vatandaslara keyifli anlar yasatti. Sarkilar esliginde çekilen halaylarin ardindan Agri Belediye Baskani Savci Sayan’da sahneye çikarak sarki söyledi .

Belediye Baskani Savci Sayan, düzenlenen etkinligi PKK tarafindan sehit edilen Aybüke Yalçin’a adadigini vurgulayarak, ögretmenlerin yerinin kutsal oldugunu belirtti.

Baskan Sayan, her zaman ögretmenlerin yaninda olacaklarini ifade ederek, “Ögretmenler gününde ögretmenlerimizi bir nebze olsun sevindirmek istedik. Onlar bizim her seyimiz, hayatimiz. Onlarla gözümüzü açiyoruz, onlarla hayati bitiriyoruz. Allah hiç kimseyi ögretmensiz etmesin. Bizim ilk ögretmenlerimiz anne ve babalarimiz. Hatta ilk ögretmenimiz annemiz, yardimci ögretmenimiz babamiz. Ondan sonra okula baslarken sizin gibi degerli ögretmenler ile tanisiyoruz. Iyi ki varsiniz. Allah eksikliginizi vermesin. Allah herkese ögretmen yüregi nasip etsin” dedi.

Kaynak: İHA