Adana'da Silahla Öldürülen Genç Kadinin Annesi Kizinin Katillerinin Bulunmasini Istiyor

Ekin Gökçe Yildiz'in annesi Nermin Yildiz: 'Çok annelerin, babalarin cani yandi. Yeter, yanmasin artik. Benim kizim kim vurduya gitmeyecek. Bu isin pesini birakmayacagim'

Adana'da apartman bahçesinde silahla öldürülmüs olarak bulunan Ekin Gökçe Yildiz'in annesi Nermin Yildiz, kizinin katillerinin bulunmasini istiyor.

Merkez Yüregir ilçesi Atakent Mahallesi'nde apartman bahçesinde hareketsiz halde bulunduktan sonra kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden 20 yasindaki bir çocuk annesi Ekin Gökçe Yildiz'in cenazesi, Adana Adli Tip Kurumundaki otopsi islemlerinin ardindan Kabasakal Mezarligi'nda topraga verildi.

Dini nikahla birlikte yasadigi Selçuk Fakioglu da yaklasik 2 yil önce öldürülen Ekin Gökçe Yildiz'in annesi Nermin Yildiz, taziye evinde gazetecilere, bir kisinin olay günü konusmak için kizina mesaj attigini anlatti.

Kizinin mesaj atan kisinin çagirdigi yere gittigini belirten Yildiz, "Ben kizimin katillerinin bulunmasini istiyorum. Bundan 2 yil önce damadim Selçuk Fakioglu'nu öldürdüler. Torunum damadim öldürüldügünde 6 aylikti." diye konustu.

Yildiz, kizinin bir tutam saçini koklayarak, söyle konustu:

"Bu saç benim artik oksijenim, yasama sebebim. Istiyorum ki kizimin katilleri bulunsun. Ne olursunuz yardimci olun. Devlet büyüklerimizden yardim istiyorum. Artik bu pislikleri alsinlar, 'dur' desinler artik, yeter. Çok annelerin, babalarin cani yandi. Yeter, yanmasin artik. Benim kizim kim vurduya gitmeyecek. Bu isin pesini birakmayacagim."

Nermin Yildiz, annesi ve babasi öldürülen torununa sarildi.

- Olay

Atakent Mahallesi'nde dün sabaha karsi apartman bahçesinde hareketsiz halde bulunduktan Yüregir Devlet Hastanesine kaldirilan 20 yasindaki Ekin Gökçe Yildiz yasamini yitirmisti.

Kadinin silahla ates edilerek öldürüldügünü belirleyen polis, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatmisti.

Maktulün dini nikahla birlikte yasadigi Selçuk Fakioglu'nun da yaklasik 2 yil önce barismak için bir araya geldigi husumetlileriyle aralarinda çikan kavgada biçaklanarak ve pompali tüfekle vurularak öldürüldügü ortaya çikmisti.
Kaynak: AA