223 Ayri Kamerayi Izleyip Buldular

Yalova’da sattigi aracin parasini minibüste unutan adama, 223 kamera inceleyerek parasini bulup ve sahibine ulastiran polislere Yalova Il Emniyet Müdürü Göksel Topaloglu, basari belgesi verdi.

223 Ayri Kamerayi Izleyip Buldular
Yalova Sehir içi minibüste parasini unutan Ahmet Dag’in polis ekiplerine yaptigi basvuru sonrasi çalisma baslatan ve parayi bularak sahibine teslim eden Yalova Il Emniyet Müdürlügüne basli 4 polis memuruna Yalova Valisi Muammer Erol tarafindan basari belgesiyle ödüllendirildi.

24 Eylülde arabasini satip Istanbul’a giderken Yalova’da sehir içi minibüste parasini unutan ve polise basvuran Ahmet Dag’in basvurusunun aydinlatilmasinda göstermis olduklari üstün gayret ve basaridan dolayi, Yalova Valisi Muammer Erol tarafindan “Basari Belgesi” ile ödüllendirilen Asayis Sube Müdürlügü personeline basari belgelerini Il Emniyet Müdürü Göksel Topaloglu verdi.

Topaloglu törendeki konusmasinda, “Asayis olaylarina yönelik basarili çalisma gösteren personellerimizi basarili çalismalarindan dolayi tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum. 24 Eylül 2021 tarihinde Bursa Gürsu da ikamet eden ve sattigi aracin parasini Istanbul’a gitmek üzere geldigi Yalova da sehirlerarasi minibüste unutulan 111 bin lira para ekiplerimiz tarafindan 223 kamera incelenerek bulundu. Ahmet Dag ’i karakola davet ederek, kaybettigi parasini teslim ettik. Parasini kaybeden Ahmet Dag olaydan iki gün önce hasta esinin tedavisi ve Izmit’te üniversitede okuyan oglunun masraflarini karsilamak için aracini satmis. Bu bizi çok etkiledi. Personellerimize basarili çalismalarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Bu bizim için en büyük mutluluktur” dedi.

Topaloglu konusmasinin ardindan basari belgelerini, Asayis ve Narkotik Sube Müdürü Alper Yilmaz ile birlikte Murat Kiliç, Hasan Tütüncü, Cüneyt Nazli, Erkan Özturan’a takdim etti.
Kaynak: İHA