AK Parti'li Turan Ve Iskenderoglu'ndan Ögretmenler Günü Mesaji

AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu, 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla ortak bir mesaj yayimladi.

Turan ve Iskenderoglu'nun mesajinda, ögretmenligin sevgi ve fedakarlik üzerine kurulu olan bir meslek oldugunu belirtildi.

Insan hayatini sekillendiren en önemli iki olgunun egitim ve ögretim olduguna isaret edilen mesajda, sunlar kaydedildi:

"Aileden baslayan egitim, okul hayatinda mahir ellerde biçimlenirken, ögretimle de pekistirilir. Ögretmenlik, sevgi ve fedakarlik üzerine kuruludur. Sinirlari hiçbir zaman okul ve sinif duvarlariyla belirlenmemistir. Ögretmenlerimizin üzerimizdeki emeklerini saymakla bitiremeyiz. Aile disinda ilk rol modelimiz olan ögretmenlerimiz, bizlerde hayatimiz boyunca tasiyacagimiz kiymetli izler birakir. Çocuklarin ahlaki ve kültürel yönden gelismis, okuyan, düsünen, uygulayan ve neticelendiren nesiller olarak yetismesinde ögretmenlerimiz, hem birer örnek hem de yol göstericilerdir.

Bu duygularla, Basögretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sehit ögretmenlerimiz basta olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm ögretmenlerimizi rahmetle ve saygiyla yad ediyor, tüm ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü'nü tebrik ediyoruz."

Kaynak: AA