Pursaklar Yasam Merkezinde Hayat Var

Ilçedeki kültürel faaliyetlerin gelismesine büyük önem veren Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Pursaklar Yasam Merkezinde devam eden kültür-sanat kurslarini ziyaret etti.

Pursaklar Yasam Merkezinde Hayat Var
Pursaklar Belediyesi tarafindan düzenlenen 7’den 70’e her yas grubuna hitap eden kültür-sanat ve egitim kurslarina tüm ilçe sakinleri yogun ilgi göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda egitmenler tarafindan Türk halk müzigi, Türk halk oyunlari, tiyatro, drama, zekâ oyunlari, baglama, gitar, piyano ve keman gibi çesitli kurslar veriliyor.

Hafta içi ve hafta sonu alaninda uzman egitmenler tarafindan ücretsiz olarak verilen egitimleri yakindan takip eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, çalismalar hakkinda egitmenlerden bilgi aldi.

"Pursaklar halkinin bir yandan yeni beceriler kazanirken bir yandan da keyifli vakit geçiriyor"

Pursaklar halkinin bir yandan yeni beceriler kazanirken bir yandan da keyifli vakit geçirdiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Yasam Merkezimizde hayat var. Her yas grubuna hitap eden, kültür, sanat, spor, egitim, hobi, eglence kurslarimiz doludizgin devam ediyor. Yetenek kurslarimiz ilgisi olan yetenegini kesfetmek isteyen herkesi Pursaklar Yasam Merkezimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA