'Çamasir Asmayin, Buralari Yakacagim' Dedikten Sonra Evinde Yangin Çikti

Zonguldak’ta gece saatlerinde komsusuna ’Kapiya çamasir asmayin buralari yakacagim’ dedigi iddia edilen sahsin dakikalar sonra evinde yangin çikti. Evde birinin oldugu ihbari üzerine dakikalarca arama ekipler, evin bos olmasi üzerine rahat bir nefes aldi. Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

'Çamasir Asmayin, Buralari Yakacagim' Dedikten Sonra Evinde Yangin Çikti
Olay, Mithatpasa Mahallesi Dagyolu Sokak üzerindeki iki katli bir evin üst katinda meydana geldi. Iddialara göre, erkek siginma evinde kaldigi ögrenilen ve bir süre önce kendi evine gelen Kenan Ç. (40), aksam saatlerinde komsusuna ’Çamasir asmayin buralari yakacagim’ dedi.

Bir süre sonra Kenan Ç.’nin evinde yangin çikti. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti.

Içeride birinin oldugunun söylenmesi üzerine saglik ekiplerine yol açilarak müdahale edilmesi istendi. Ancak evin bos oldugunun ortaya çikmasi üzerine ekipler rahat bir nefes aldi. Sobadan çiktigi tahmin edilen yangini söndürme çalismalarinin ardindan sogutma çalismalari tamamlandi.

Polis ekipleri ise etrafta aramalarina ragmen Kenan Ç.’ye ulasamadi. Evdeki yanginin söndürülmesinin ardindan itfaiye ekipleri olay yerinden ayrildi. Polis ekipleri de komsulari ve akrabalarina ulasarak Kenan Ç. ile ilgili bilgi alarak kendisine ulasmaya çalisti.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.

(Onur Altindag/IHA)
Kaynak: İHA