Ögretmenler Ayak Ve Masa Tenisi Oynadi

Sahinbey Belediyesi, 24 Kasim Ögretmenler Günü etkinlikleri kapsaminda ögretmenler arasi ayak tenisi ve masa tenisi turnuvalari düzenledi.

Sahinbey Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, Gençlik ve Spor il Müdürlügü ve Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile 24 Kasim Ögretmenler günü etkinligi kapsaminda düzenlenen masa tenisi turnuvasina 50 erkek ve 18 kadin ögretmenin katilirken, ayak tenisi turnuvasina 25 okul ve 120 ögretmen katildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, her zaman ögretmenlerin yaninda olduklarini belirterek, "24 Kasim Ögretmenler Günü etkinlikleri kapsaminda ilçemizin en güzel mekanlarindan biri olan Akkent Spor Köyü'nde masa ve ayak tenisi turnuvasi düzenledik. Çocuklarimizin ve gençlerimizin yetismesinde büyük pay sahibi olan gençlerimiz için ne yapsak azdir. Onlarin sadece 24 Kasim Ögretmenler Günü'nde degil her zaman yanlarinda olduk. Olmaya da devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Turnuva vesilesiyle bir araya gelen ve amatör olarak masa tenisi oynayan ögretmenler, yapilan etkinlikten memnun kaldiklarini ifade etti.

Kaynak: AA