Türk Egitim-Sen Sube Baskanliginda Yusuf Kenan Gürsoy Dönemi

Türkiye Kamu-Sen sendikasina bagli Türk Egitim-Sen Erzurum 1 Nolu Sube Baskanliginin 7 Olagan Genel Kurul seçimi yapildi.

Türk Egitim-Sen Sube Baskanliginda Yusuf Kenan Gürsoy Dönemi
Türk Egitim-Sen Erzurum 1 Nolu Sube Baskanliginda 20 yildir görev yapan Türk Egitim-Sen Erzurum 1 Nolu Sube Baskani K. Müfit Bayraktar emekli oldu.

Yapilan seçimde110 delegeden 108’i oy kullandi. Yusuf Kenan Gürsoy 41 oy alarak baskan seçilirken diger adaylardan Fatih Kutlu 33 oy Ugur Polat ise 33 oy aldi.

Yeni baskan seçilen Türk Egitim-Sen Erzurum 1 Nolu Sube Baskani Yusuf Kenan Gürsoy, birlik beraberlik mesaji verirken aldigi hizmet bayragini daha yukariya tasimak için canla basla çalisacagini söyledi.



Gürsoy, “Genel Kurulu için yapilan delege seçimlerine üyelerimizin ilgisi ve katilimi yüksek oldu. Delege seçimlerine katilan üyelerimiz; arkadaslariyla, dostlariyla bir araya gelmekten mutluydu. Delege seçimlerimiz tam bir sölen havasinda geçti. Yaptigimiz delege seçimlerine gelerek tercih ve iradeleriyle subemizin yeniden tesekkülü için delege adaylarina oy veren tüm üyelerimize ayri ayri tesekkür ediyorum. Güçlü etkili ve kararli sendikal mücadelenin önünü açmak adina emek veren destek olan tüm üyelerimize sonsuz tesekkür ediyoruz. Artik kol kola yürümenin bir arada olmanin ce sendikamizi yetkili kilmanin tam zamanidir. Asil mücadelemiz simdi basliyor. Yapilan delege seçimlerinin kaybedeni yoktur, kazanan Türk Egitim-Sen olmustur. ‘Daha Yüksek Hedeflere Daha Güçlü Yönetimlerle Ulasilir. Ayrica seçimlerde mücadele ettigim ekibime sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.

Yönetim kurulu listesi su isimlerden olustu; “Taner Erdogmus, Aynur Toksoy, Dursun Emreasar, Murat Yakut, Tuncay Sagsöz ve Volkan Agger.
Kaynak: İHA