Batman Üniversitesi Ögrencilerinin Yemek Ücretlerini Belediye Karsilayacak

Batman Belediyesi ile Batman Üniversitesi arasinda imzalanan protokol kapsaminda üniversite ögrencilerinin ögle yemegi ücreti belediye tarafindan karsilanacak.

Bati Raman Kampüsü'nde gerçeklestirilen törende is birligi protokolü, Vali ve Belediye Baskan Vekili Hulusi Sahin ve Rektör Prof. Dr. Idris Demir tarafindan imzalandi.

Sahin, burada yaptigi konusmada, üniversite tarafindan uygulanan "Askida yemek" uygulamasina imzalanan protokolle destek olacaklarini söyledi.

Bu kapsamda üniversite ögrencilerin ögle yemegi ücretlerine sponsor olduklarini aktaran Sahin, bu sayede ögrencilerinin yemeklerini ücretsiz yiyeceklerini belirtti.

Imzalanan protokol sayesinde askida yemek kampanyasinin sona erecegini ifade eden Sahin, "Bütün yemek ücretini biz üstlenince baska üstlenecek kimse kalmamis oluyor. Ögrencimize bu egitim ve ögretim yili boyunca ciddi bir katki saglamis oluyoruz." dedi.

Kampüs içerisine parkta yapacaklarini dile getiren Sahin, yapacaklari parkin ögrencilere sportif anlamada fayda saglayacagini söyledi.

Bati Raman Kampüsü ile sehir merkezi arasindaki yolda yenileme çalismasi da yapacaklarini kaydeden Sahin, "Il Özel Idaresi olarak su anda hazirligini yapiyoruz. Kuruyan agaçlari yenileyecegiz. Kaldirimlari düzenleyecegiz ve burayi da elden geçirerek daha güzel bir üniversite yolu elde edecegiz." diye konustu.

Kaynak: AA