Erbakan, Partisinin Simav Kongresine Katildi

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin ’Simav Birinci Olagan Genel Kurulu’na katildi.

Erbakan, Partisinin Simav Kongresine Katildi
Kongrede Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Erkan Ilyas Helvaci ve parti üyeleri hazir bulundu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasindan sonra Divan Kurulu olusturuldu. Divan Baskanligi’na Bayram Sakartepe seçildi.

Belediye Yeni Dügün Salonu’nda düzenlenen kongrenin açilis konusmasini yapan Muhammed Zahid Girgin, gerçeklerin hayallerle basladigini ve altinda imanin yattigini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Kütahya Il Baskani Osman Gezgin, Yeniden Refah Partisi’nin kurulusunun 1969’lu yillara kadar uzandigini ve Milli Görüs hareketiyle basladigini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi genel Baskan Yardimcisi Erkan Ilyas Helvaci, Partisi’nin iktidara gelisini müjdelediklerini belirterek, hayirli olsun dileklerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, siyasete nezaket ve zarafet getireceklerini ifade etti.

Erbakan, “Dogruya dogru, yanlisa yanlis prensibiyle hareket edecegiz. Muhalefetin iktidari sürekli elestirmesine ragmen, biz iktidarin olumlu gördügümüz yönlerini de özellikle ifade ettik. Ancak bu yanlis gördüklerimizi söylemeyecegimiz anlamina gelmez. Bu günkü kongremiz hayirli olsun” diye konustu.

Tek liste ile yapilan seçimlerde Muhammed Zahid Girgin, Yeniden Refah Partisi Simav Ilçe Baskani seçildi.
Kaynak: İHA