Biçakladigi Ev Arkadasi Ölünce Yeniden Gözaltina Alindi

Usak’ta ayni evi paylastigi kisiyi çok sayida biçak darbesiyle agir yaralayan süpheli, ev arkadasi hayatini kaybedince 3 gün sonra yeniden gözaltina alindi.

Biçakladigi Ev Arkadasi Ölünce Yeniden Gözaltina Alindi
Usak merkeze bagli Kalfa Mahallesi’nde 10 Kasim günü meydana gelen olayda; bir çiftlik evinde çalisan G.K. (26) ile ayni zamanda çiftlik sahibinin yakini da olan ev arkadasi U.O. (24) arasinda anlasmazliktan dolayi kavga çikti. Kisa sürede büyüyen kavgada U.O., G.K.’yi vücudunun çesitli yerlerinden biçakladi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ekipleri, polis ve jandarma sevk edildi. Agir yaralanan G.K., saglik ekiplerince Usak Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilirken; U.O. ise emniyete giderek teslim oldu.

Usak Il Jandarma Komutanligi ekiplerince gözaltina alinan süpheli U.O., ifade islemlerinin tamamlanmasinin ardindan sevk edildigi adli makamlarca adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Agir yaralanan G.K., hastanede yapilan bütün müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Yasama 3 gün tutunabilen G.K’nin aksam saatlerinde hayatini kaybetmesinin ardindan, ölümüne neden olan daha önce serbest birakilan ev arkadasi U.O. yeniden gözaltina alindi. Bu kez ’Kasten adam öldürme’ suçundan yakalanan U.O’nun jandarmadaki sorgusunun ardindan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA