Batman Valisi Sahin, Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Batman Valisi ve Belediye Baskan Vekili Hulusi Sahin, Mahalle Bulusmalari programi kapsaminda Çarsi Mahallesi sakinleriyle bulustu.

Vatandaslarin sorunlarini yerinde tespit etmek, görüs ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesinin düzenledigi Mahalle Bulusmalarinin 20. Çarsi Mahallesinde gerçeklesti.

Mehmet Akif Ersoy Ilkokulunda yapilan programa, Vali Sahin'in yani sira Belediye Baskan Yardimcilari Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan, belediye birim müdürleri, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katildi.

Vatandaslarin alt ve üst yapi, semt pazari, trafik ve park sorunu gibi konularda destek istemesi üzerine Sahin, taleplerin çözüme kavusturulmasi için ilgili birimlere gerekli talimatlari verdi.

Sahin, 703. ve 724. caddede çalisma baslatacaklarini ifade ederek, "Alt ve üst yapi, dogal gaz dahil hepsini bastan yapacagiz. Uygun ve alinabilecek arazi varsa Belediye olarak alip park ve çocuk alanlarina dönüstürecegiz. Taziye evleri 1 Ocak 2022'den itibaren açilacak. Belediye olarak taziye evlerinin bakimini üstlenecegiz ve masraflarini karsilayacagiz." dedi.

Kaynak: AA