Emre Kaya Konserden Konsere Kosuyor

Sanatçi Emre Kaya, bu kez önce Nigde, ardindan Sakarya’da, sesi ve müzigi ile binlerce kisiye unutulmaz anlar yasatti. Alanlari hinca hinç dolduran hayranlarina müzik ziyafeti çeken sempatik sanatçi, saatlerce sahnede kalmasina ragmen sevenlerinin “bir daha, bir daha” seklindeki tezahüratlarini kirmadi.

Emre Kaya Konserden Konsere Kosuyor
Bu yil ilk kez düzenlenen Nigde 1. Patates Festivali organizasyonunu verdigi konserle taçlandiran Söz Yazari, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, protokol konusmalarinin ardindan sahneye hayranlarinin sevinç çigliklari arasinda çikti.

Konserden saatler önce Cumhuriyet Meydani’ndaki yerini alan binlerce Emre Kaya hayrani, onun sahneye çikisini heyecanla bekledi. Alkis tufaniyla geldigi sahnede, önce sevenlerini selamlayan Emre Kaya, bir klasik haline gelen selfi ile art arda birkaç sarkisindan örnekler sundu. Sarkilarinin basini okuyup sonrasini izleyenlere birakan Emre Kaya, eserlerini basariyla seslendiren coskulu kalabaliga “Siz ne kadar güzelsiniz. Harikasiniz” diyerek tesekkür etti.

Nigde’nin ardindan basarisini tamamlayan perde arkasindaki ekibiyle Sakarya’nin yolunu tutan Emre Kaya, bu kez Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi BMX Dünya Kupasi’nin son etap yarismalarindan sonra sahne aldi.

Organizasyonun ilk gününün finaline imza atan Emre Kaya, burada da yogun ilgiyle karsilasti. Aniden bastiran yagmura ragmen alani terk etmeyen hayranlarini duygu yüklü sarkilariyla adeta alip götüren Emre Kaya, hareketli sarkilariyla da coskuya tavan yaptirdi.

Emre Kaya, halk konserlerinin bitiminde yogun ilgi nedeniyle sahneden güçlükle ayrilabildi.

Emre Kaya, "Pandemi yasaklari sürecinde özledigimiz tablolara tekrar kavustuk. Ancak, bu virüs halen hayatimizda ve tedbirli olmak zorundayiz. Temennimiz bir an önce bu virüsün hayatimizdan tamamen çikmasidir. Allah’tan temennim; maddi ve manevi yaralar birakan, sosyal hayati alip götüren bu tür salginlarin bir daha yasanmamasidir" dedi.

Kaynak: İHA