Cumhurbaskani Erdogan, Basaksehir Ilçe Danisma Meclisi Toplantisina Telefonla Baglandi Açiklamasi

'Millet, AK Parti'den birçok seyler bekliyor. 'AK Parti varsa biz variz' diyorlar ve yola da AK Parti ile beraber devam kararini benim aziz milletim vermis durumda. Onun için de 'Durmak yok, yola devam' diyoruz'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Millet, AK Parti'den birçok seyler bekliyor. 'AK Parti varsa biz variz' diyorlar ve yola da AK Parti ile beraber devam kararini benim aziz milletim vermis durumda. Onun için de 'Durmak yok, yola devam' diyoruz" dedi.

Erdogan, Içisleri Bakani Süleyman Soylu'nun katildigi Basaksehir Ilçe Danisma Meclisi toplantisina telefonla baglandi.

Katilimcilari Adana'dan en kalbi duygularla selamlayan Erdogan, Adana'da bir baska cosku oldugunu ve su anda Istanbul’a dönüs yaptigini söyledi.

Adana'da Çukurova Üniversitesi'ndeki açilis törenleri ve Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi'nin temel atma töreninde binlerce insanla bir arada olduklarini aktaran Erdogan, Türkiye'nin gelecegine yönelik milyarlarca dolarlik yatirimin temellerini attiklarini kaydetti.

Ayni zamanda 26 fabrikanin da açilis törenini yaptiklarini dile getiren Erdogan, söyle konustu:

"Millet, AK Parti'den birçok seyler bekliyor. 'AK Parti varsa biz variz' diyorlar ve yola da AK Parti ile beraber devam kararini benim aziz milletim vermis durumda. Onun için de 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. Çok çalisacagiz ve 2023 insallah bu milletin gelecege yönelik karar yili olacaktir. Bu kararin da Basaksehir en önemli unsurlarindan bir tanesidir."

Katilimcilara, “Hazir miyiz?” diye soran Erdogan, "Haziriz" cevabi aldiktan sonra "Allah yar ve yardimcimiz olsun. Ben inaniyorum ki Basaksehir, bugüne kadar nasil güçlü olarak hep imzasini attiysa bundan sonra da yine güçlü olarak yoluna devam edecektir. Sizleri en kalbi duygularla selamliyorum.'' diye konustu.
Kaynak: AA