Havza OSB'de Yatirim Yapacak Is Insanlarindan TSO Ve Belediyeye Ziyaret

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatirim yapacak is insanlari Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit, Havza Ticaret ve Sanayi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Erkan Acar ve Belediye Baskani Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Özdemir, Havza OSB'ye yatirim karari alan Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit'e tesekkür ederek, "Hem ilçemizin hem de ülkemizin kalkinmasi için üretime ve istidama ihtiyaci var. Bu baglamda yapilacak bu yatirim bizler için büyük önem arz etmekte. Havza Belediyesi olarak ilçemize yatirim için gelen tüm is insanlarimiza kapilarimiz açik." dedi.

Acar da Havza OSB'ye her geçen gün talebin arttigini dile getirerek, "Bin dekar alana sahip Havza Organize Sanayi Bölgesinin mevcut alanini 4 bin 500 dekara çikartmak için çalisma baslatildi. Ahsap isleme üzerine üretim yapacak firmamiza 7 bin metrekare alan tahsisi yapildi. Insallah ocak ayi gibi insaata baslanacak. Kurulan her fabrika hem ilçemizin istihdamina hem de ülke ekonomisine katki. Bu bilinçle çalismalarimiza devam ediyoruz." diye konustu.

Yatirimlariyla ilgili bilgi veren Mehmet Sefa Macit de yaklasik 2 bin 500 metrekare kapali üretim alani olacak fabrikada ahsap üzerine üretim yapacaklarini anlatarak, "Ilk etapta 30 ila 40 kisi arasinda istihdam saglayacak tesisimiz 10 milyon liraya mal olacak. Havza OSB, sundugu imkanlar ve idarecilerin yakin ilgisi ile ilgilimizi çekti. Özellikle nakliye konusunda Havza OSB yatirimcilara cazip imkanlar sunmakta." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA