Salihli'de 20 Noktaya Beslenme Istasyonu Konuldu

Salihli Belediyesi ile özel bir firma tarafindan sosyal sorumluluk projesi kapsaminda sokak hayvanlari için beslenme istasyonlari kuruldu. Sehir merkezinde 20 ayri noktaya beslenme istasyonlari yerlestirilerek can dostlarin hizmetine sunuldu.

Salihli'de 20 Noktaya Beslenme Istasyonu Konuldu
Salihli Belediyesi, özel bir firma destegi ile sokak hayvanlarinin beslenmesi için ilçe genelinde 20 ayri noktaya sokak hayvanlarina taze su ve mama saglayacak beslenme istasyonlari kuruldu. Bu projeye özel olarak yapilan bir tasarimla giydirilen istasyonlar, belirlenen noktalara monte edilerek patili dostlarin hizmetine basladi.

Sokak hayvanlarina yönelik yeni bir projeyi baslattiklarini belirten Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Metin Durmaz, patili dostlar için kurulan besleme istasyonlarina mama ve su dagitimina katildi.

Veteriner Isleri Müdürlügü ekiplerince düzenli olarak can dostlara yönelik besleme çalismasi yapildigini dile getiren Baskan Yardimcisi Durmaz, “Belediyemiz tarafindan her türlü imkanlara sahip barinagimizda, can dostlarimizin mama ihtiyaçlari karsilanarak tüm tedavileri ve bakimlari düzenli olarak yapilmaktadir. Belediyemiz ve özel firma ortakliginda yeni baslattigimiz proje sayesinde sehir merkezinde 20 adet otomatik su hazneli mama istasyonu kurduk. Her can bizim degerlidir, can dostlarimiz ve sokak hayvanlarimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA