Mediamarkt'tan Türkiye'ye 1 Ayda 3 Magaza

Yeni magazalarla 96 kisiye istihdam saglayan MediaMarkt'in Türkiye'deki magaza sayisi ise 87'ye ulasti MediaMarkt Türkiye CEO'su Yenal Gökyildirim: 'Türkiye'nin farkli sehirlerinde açtigimiz her magaza, ayni zamanda o sehirde yasayanlar için de yeni bir is firsati anlamina geliyor. Bu bilinçle Türkiye'nin her yerine ulasmak için magaza yatirimlarimiza yil sonuna kadar devam edecegiz'

MediaMarkt, son bir ayda Istanbul Bahçesehir, Izmir Istinyepark AVM ve Bursa Kent Meydani AVM'de olmak üzere 3 yeni magaza açarak Türkiye'deki magaza sayisini 87'ye çikardi.

MediaMarkt'tan yapilan açiklamaya göre, 13 ülkede 1.000'den fazla magazasiyla faaliyet gösteren MediaMarkt, Türkiye'de de büyümesini sürdürüyor.

Salgina ragmen Türkiye'de magaza yatirimlarina hiç durmadan devam eden MediaMarkt, son bir ayda Istanbul Bahçesehir, Izmir Istinyepark AVM ve Bursa Kent Meydani AVM’de olmak üzere 3 yeni magaza açti. Yeni magazalarla 96 kisiye istihdam saglayan MediaMarkt'in Türkiye'deki magaza sayisi ise 87'ye ulasti.

Açiklamada görüslerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Yenal Gökyildirim, "Türkiye'nin farkli sehirlerinde açtigimiz her magaza, ayni zamanda o sehirde yasayanlar için de yeni bir is firsati anlamina geliyor. Bu bilinçle Türkiye'nin her yerine ulasmak için magaza yatirimlarimiza yil sonuna kadar devam edecegiz. Bugün tüketicinin en çok tercih ettigi elektronik perakendecisi olarak güven ve uzmanligi birlestirerek tüketicimize harcadigi paranin tam anlamiyla karsiligini alacagi bir hizmet sunmanin da mutlulugunu yasiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA