Belediye Otobüsü Ile Otomobil Çarpisti, Kadin Sürücü Hayatini Kaybetti

Kocaeli’nin Darica ilçesinde belediye otobüsü ile otomobilin çarpismasi sonucu 1 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi. Kaza ani ise belediye otobüsünün güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Belediye Otobüsü Ile Otomobil Çarpisti, Kadin Sürücü Hayatini Kaybetti
Kaza, Darica ilçesi Asiroglu Caddesi ile Mithat Pasa Caddesi kesisiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asiroglu Caddesi üzerinde seyir halinde olan Emrah K. idaresindeki 41 BR 312 plakali belediye otobüsü ile Fatma Tingir yönetimindeki 34 JF 6432 plakali Renault marka otomobil çarpisti. Kazada otobüs soförü Emrah K., otomobil sürücüsü Fatma Tingir ve otomobilde yolcu olarak bulunan bir kisi yaralandi. Kazayi gören vatandaslar, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan yaralilar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldirildi. Agir yarali olarak hastanede tedaviye alinan Fatma Tingir, yapilan bütün müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.

Kaza ani kamerada

Öte yandan, kadin sürücünün can verdigi kaza ani belediye otobüsünün güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde, cadde üzerinde seyir halinde olan otobüsün, caddeye giren otomobille çarpistigi anlar yer aliyor. Görüntülerin devaminda otomobilin parçalari yola savrulurken, otobüsün caminin kirilmasi ve trafik tabelasina çarpmasi da gözüküyor.
Kaynak: İHA