Denizli Büyüksehir Belediyesi'nin 145. Kurulus Yil Dönümü

Denizli Büyüksehir Belediyesi'nin 145. kurulus yil dönümü törenle kutlandi.

15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani'ndaki Atatürk Aniti önünde düzenlenen törene, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, önceki dönem belediye baskanlari Hasan Gönüllü, Ziya Tikiroglu, Ali Marim, Ali Aygören ile Ali Dartanel'in oglu Sinasi Dartanel ve vatandaslar katildi.

Törenin açilisinda konusan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli'de belediye teskilatinin kurulusunun Cumhuriyet'in ilanindan 47 yil önce gerçeklestigini ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde gördügü kentin, bugün büyük bir sehre dönüstügünü anlatan Baskan Zolan, "Daha hayallerimiz ve hedeflerimiz var. 145. yilini kutlayan belediye teskilatimiza nice yillar diliyorum. Atatürk’ümüzün göstermis oldugu muasir medeniyetler seviyesinin üzerine çikma hedefini Denizli'miz üzerine almis ve bugün sanayi, turizm, egitim, sehircilik ve diger her alanda o hedefe ulasan bir sehirdir” diye konustu.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ise konusmasinda Denizli’nin gelisimi ve imari için geçmisten bugüne emek verenlere tesekkür etti.

Vali Atik, "Denizli'miz yerel yönetimlerimizin basarisi sayesinde dünya kentleri arasinda yerini almistir. Almis oldugunuz sorumluluk nedeniyle Denizli halki adina Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan’a tesekkür etmek istiyorum. Dünya var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti var oldukça burada Denizli Büyüksehir Belediyesi var olacaktir. Osman Zolan baskanimiza, ekibine, meclis üyelerine basarilar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA