Cumhurbaskani Erdogan, G20 Zirvesi Için Nuvola Kongre Merkezi'nde

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Italya’nin baskenti Roma’da G20 Liderler Zirvesi’nin gerçeklestirilecegi Nuvola Kongre Merkezi’nde Italya Basbakani Mario Draghi tarafindan karsilandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, G20 Liderler Zirvesi kapsaminda geldigi Italya’nin baskenti Roma’da temaslarina basladi.

Cumhurbaskani Erdogan zirvenin düzenlenecegi "EUR" semtindeki Nuvola Kongre Merkezi’ne geldi. Erdogan, Italya Basbakani Mario Draghi tarafindan kapida karsilandi. Erdogan ve Draghi, daha sonra hatira fotografi çektirdi.

Erdogan, temaslari kapsaminda liderlerle ikili görüsmeler yapacak, Italya Basbakani Draghi’nin ev sahipliginde düzenlenecek kültürel etkinlige istirak edecek ve Italya Cumhurbaskani Sergio Mattarella’nin heyet baskanlari onuruna verecegi aksam yemegine katilacak. Cumhurbaskani Erdogan’a Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun ve Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin eslik ediyor.

Liderler kongre merkezinde

Dakikalar sonra baslayacak zirve öncesi, Avrupa Komisyonu Baskani Ursula von der Leyen, Avustralya Basbakani Scott Morrison, Ispanya Basbakani Pedro Sanchez, Ingiltere Basbakani Boris Johnson, Kanada Basbakani Justin Trudeau, Hindistan Basbakani Narendra Modi de kongre merkezine giris yapti.
Kaynak: İHA