Çorum'da 2 Kisinin Öldügü, 2 Kisinin Yaralandigi Silahli Kavgayla Ilgili 6 Kisi Tutuklandi

Çorum'da bir dernege ait lokalde çikan, 2 kisinin öldügü, 2 kisinin yaralandigi silahli kavgayla ilgili 6 kisi tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Yavruturna Mahallesi'ndeki bir dernege ait lokaldeki silahli kavgaya karisan kisileri yakalamak için çalisma baslatti.

Görgü taniklarinin beyanlari ile güvenlik kameralarini izleyerek zanlilari belirleyen ekipler, kavgaya karistiklari iddiasiyla S.A, M.Ö, H.A, S.Ö, U.S, S.T, H.I.D, F.Ç, S.I.S ve M.B'yi gözaltina aldi. B.Ö, S.Ç ve M.T.T'nin ise yakalanmasi için çalismalarin sürdügü ögrenildi.

Zanlilara ait adreslerde yapilan aramada 3 tabanca, 7 tüfek ile çok sayida mermi ele geçirildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan genis güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edilen zanlilardan S.I.S, S.T, ve F.Ç serbest birakilirken, S.A, M.Ö, H.A, U.S, H.I.D. ve M.B. tutuklandi.

-Olay

Çorum'da 27 Kasim'da gece geç saatlerde Yavruturna Mahallesi'ndeki bir dernege ait lokalde çikan kavgada Cihan Kanbur (40) ve Semih Özçelik (16) silahla vurularak ölmüs, agir yaralanan Kadir Özlem (39) ve Muhammed Yücel (31) ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilmisti.

Kaynak: AA