Rus Kizilordu Korosu Ve Haluk Levent Mersinliler Ile Bulustu

Rus Aleksandrov Kizilordu Korosu ve ünlü sanatçi Haluk Levent, İçel’de sevenleriyle bulustu. Levent, koro esliginde Cumhuriyet Marslarini seslendirdi.

Rus Kizilordu Korosu Ve Haluk Levent Mersinliler Ile Bulustu
İçel Büyüksehir Belediyesinin Cumhuriyet konserleri kapsaminda Özgecan Baris Meydaninda düzenledigi konsere, Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ile esi Meral Seçer, il protokolü ile çok sayida vatandas katildi.

Konser, Kizilordu askerlerinin tasidiklari Türk ve Rus bayraklarini sahneye yerlestirmeleriyle basladi.

Ilk bölümde 135 kisilik Aleksandrov Rus Kizilordu Korosu, birbirinden güzel marslarini İçelliler için seslendirdi. Daha sonra Haluk Levent, aralarinda Çanakkale Türküsü ile Harbiye ve Izmir marslarinin da bulundugu Cumhuriyet Marslarini seslendirdi. Rusça repartuarin yaninda sahne sovlari ve Cumhuriyet Marslarindan olusan program seyircilerden büyük ilgi gördü. Yaklasik 2 saat boyunca sevenlerine unutulmaz dakikalar yasatan Levent ve Rus Kizilordu, konser sonunda uzun süre alkislandi. Konserde konusan Levent, Rus Kizilordu Korosuyla birlikte konser vermenin hep hayali oldugunu belirterek, "Hep dünyanin en güçlü korosuyla, en güçlü sesleriyle acaba ayni sahnede birlikte olabilir miyim diye düsünmüstüm. Yillar yillari kovaladi. Onlari taniyan, bizleri bilen dostlarimiz ortak görüsünden sonra bu proje ortaya çikti. Genç kardeslerimize tavsiyem, her zaman hayallerimiz pesinden gidin. Kesinlikle hayallerinize sadik kalin" dedi.

Konserin sonunda Levent ve koro sefine, çiçek verildi.

Kaynak: İHA