TED Karabük Koleji'nden 'Atatürk Ve Cumhuriyet' Sergisi

Türk Egitim Dernegi (TED) Karabük Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirilen “Atatürk ve Cumhuriyet” sergisi Vali Gürel’in katilimiyla açildi.

TED Karabük Koleji'nden 'Atatürk Ve Cumhuriyet' Sergisi
Karabük’te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 98. Yili çesitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. TED Karabük Koleji’nde hazirlanan “Atatürk ve Cumhuriyet” sergisinin açilisi için tören düzenlendi.

Törene Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Belediye Baskan Yardimcisi Seher Berker, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

TED Karabük Koleji Müdürü Kerim Barçin, sergi ile ilgili yaptigi konusmada, “ Cumhuriyetin 98’inci dolayisiyla Ressam Serhat Dalgiç’in yaptigi resimlerden olusan ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ konulu sergiyi açacagiz. Atatürk ve Cumhuriyet kazanimlari ülkemiz için çok önemli. TED Karabük Koleji ailesi bunun çok farkinda. TED Koleji, Atatürk’ün ülkemize kazandirdigi tüm kazanimlari, insanlarimizin elde ettigi tüm haklari sonuna kadar korumaya ant içmis bir kurulustur. Ögrencilerimizde ülkesini, milletini seven, arastiran, sorgulayan bireyler olarak daima Cumhuriyet kazanimlarinin bekçisi olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandi.

Konusmanin ardindan protokol üyeleri ile birlikte kurdeleyi keserek sergiyi gezen Vali Gürel, serginin hazirlanmasinda emegi geçen Ressam Serhat Dalgiç basta olmak üzere ögretmenler ve ögrencileri tebrik etti.
Kaynak: İHA