Edirne'de Açilan Çocuk Parkinda Sehit Eren Bülbül'ün Adi Yasatilacak

Edirne'nin Kesan ilçesinde belediye tarafindan yaptirilan çocuk parkina, sehit Eren Bülbül'ün adi verildi.



Kesan Belediyesi tarafindan, Ispat Cami Mahallesi Muhtar Ali Çevikel Caddesi'nde yaptirilan çocuk parki törenle açildi.

Sehit Eren Bülbül'ün adinin verildigi parkin açilisinda konusan Kesan Belediye Baskani Mustafa Helvacioglu, Cumhuriyet'e, Ulu Önder Atatürk'e ve atalara olan borçlari ödemenin çok çalismaktan geçtigini söyledi.

Gençlerin ve yaslilarin güzel zaman geçirmesi için ilçeye parklar kazandirdiklarini belirten Helvacioglu, söyle konustu:

"Kurdugu hayalleri çalinan bir Eren'imiz vardi. Tüm Türkiye, 2017 yilinda Eren'in sehit oldugu haberi ile yikildi. Sadece ailesinin, Maçka'nin veya Trabzon'un yüregi degil, hepimizin yüregi yanmisti. Bize 'adini neden Sehit Eren Bülbül Parki koydunuz?' diye sordular. O, memleketimizin evladiydi. Çocuklar da dualariyla Eren'i yasatsinlar istedik. Iste o yüzden hayalleri çalinan tüm çocuklarimiz için bu parka, 15 yasinda sehit olan Eren Bülbül adini vererek açalim istedik. Açilisi yapmak böyle anlamli bir güne kismet oldu. Eren'imizin ismi burada hem gelecek nesillere örnek olacak hem de ebediyen yasayacagi için emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Erenler daima var olsun."

Ardindan parkin açilisi yapildi.

Açilis törenine Kesan Kaymakami Cemalettin Yilmaz, AK Parti Kesan Ilçe Baskani Gürcan Kilinç, MHP Kesan Ilçe Baskani Adnan Inan da katildi.

Kaynak: AA