Altinok Açiklamasi OSB'mizle Ve Yatirimcilarimizla Gurur Duyuyoruz

Içisleri eski Bakani AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altinok, kent ekonomisinin bel kemigi konumundaki Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Altinok, “Girisimcilerimiz çok güzel islere imza atiyor. OSB’mizle gurur duyuyoruz” dedi.

Altinok Açiklamasi OSB'mizle Ve Yatirimcilarimizla Gurur Duyuyoruz
AK Parti Il Baskani Mehmet Emin Öz ve parti yöneticileriyle Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne giden AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altinok, Yönetim Kurulu Baskani Murat Urkuç ile Dogu Anadolu Ihracatçilar Birligi Baskani Ethem Tanriver ile görüstü. OSB’nin son durumu hakkinda bilgiler veren ve yapilan son yatirimlari anlatan Baskan Urkuç, “Her geçen gün gücümüze güç katiyor Erzurum ve Türkiye ekonomisi için katkida bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

“OSB’yi ve yatirimcilarimizi kutluyorum”

Global ölçekte yasanan ekonomik çalkantilarin Türkiye’yi de olumsuz etkiledigini belirten Milletvekili Altinok, hükümetin bu anlamda bir dizi önlem aldigini dile getirdi. Altinok, “Yasadigimiz bu süreci hep birlikte el ele vererek atlatacagiz. Bu noktada özel sektörün önemi bir kez daha ortaya çikiyor ki, biz de onlari çok önemsiyoruz. Özverili bir sekilde yatirim yapmaya, istihdam saglamaya çalisan girisimcilerimizin basimizin üstünde yeri var. Ayrica Organize Sanayi Bölgesi yönetimini de kutluyorum. Göreve geldikten çok kisa bir süre sonra gayet basarili çalismalara imza atmislar. Baskan ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

Tesisleri gezdi

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altinok ve beraberindekiler daha sonra Bayramoglu Un ve Yem Fabrikasi, Yavilioglu reklam, Birlesim Pano, Özel OSB Teknokent Koleji ile Sahika Group tesislerinde incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA