Yabanci Uyruklu Gençlerin Biçakli Kavgasi Güvenlik Kamerasinda

Aksaray’da sokak ortasinda tartistiktan sonra yumruk yumruga kavga eden yabanci uyruklu gençlerden birisi biçaklanarak agir yaralanirken, kavga bir apartmanin güvenlik kamerasina böyle yansidi.

Yabanci Uyruklu Gençlerin Biçakli Kavgasi Güvenlik Kamerasinda


Olay, Taspazar Mahallesi 801 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle aralarinda tartisma çikan yabanci uyruklu Zaidullah A. (21) ve Hayber P. (22) sokak ortasinda yumruk yumruga kavga etmeye basladi.

Birbirlerine giren gençlerin kavgasi dakikalarca sürerken, kavgada hincini alamayan Hayber P. belinde tasidigi biçagi çikararak Zaidullah A.’nin üzerine kostu. Bu sirada kavga seslerini duyan Hayber P.’nin kardesi Farshak P. (20) kavgayi ayirmak istedi. Kardesinin engelini asan Hayber P. kavga ettigi genci gögsünden biçaklayarak yaraladi. Yaralanan genç yere yigilirken bir süre sonra tekrar ayaga kalkarak kendine saldiran sahsa yönelik kendini savunmaya çalisti. Yasanan yumruk yumruga kavgasi ve biçaklama ani bir apartmanin güvenlik kamerasina yansirken, olayi fark eden çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan genç ambulansla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan gencin saglik durumunun agir oldugu ögrenilirken, Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri olay yerinden kaçan abi ve kardesi arama çalismasi baslatti. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA