Özdemir Açiklamasi 'Üreterek Ülkemize Katki Sunan Herkes Basimizin Tacidir'
Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ile Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ömer Büyük ile birlikte yeni açilan ve 55 kisinin istihdam edildigi tekstil atölyesini ziyaret ettiler.

Tekstil atölyesini gezen Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Üreterek ülkemizin kalkinmasina ve gelismesine katki sunan herkes basimizin tacidir. Istihdam üreterek halkimiza is ve as saglamasina vesile olan herkese bu ziyaret nedeniyle bir kez daha tesekkür ediyorum. Üreten kardeslerimize sükran borçluyuz ve yatirimcilarimiza yardimci olmak görevimiz” dedi.
“Her zaman sizin yanindayiz”
Havza Kaymakami Cengiz Nayman ise isyeri sahiplerini tebrik ederek, “Sizler üretiyor ve kazaniyorsunuz. Ayni zamanda birçok insanimiza is veriyorsunuz as veriyorsunuz. Bizler idareciler olarak her zaman sizin yanindayiz. Yatirimcilarimiza her zaman kapimiz açik. Insallah Havza kisa sürede istihdam sorununu çözmüs, göç alan ve gelisen bir ilçe olacak” diye konustu.
