Önce Biçakladi Sonra Gasp Etti, Kaçarken Yakalandi

Malatya’da biçakla yaraladigi kisinin cep telefonunu gasp eden sahis, polis ekipleriyle girdigi kovalamaca sonucu yakalandi.

Önce Biçakladi Sonra Gasp Etti, Kaçarken Yakalandi
Olay, Battalgazi ilçesine bagli Basharik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 19.30 sularinda Haber Merkezi’nin Basharik Mahallesi’nde F.G. isimli sahsin, ismi Ahmet oldugu tespit edilen bir kisiyi biçakla yaraladiktan sonra sahsin cep telefonunu da gasp ederek 35 AS 9311 plakali Chery marka araçla bölgeden kaçarak uzaklastigini belirten anons üzerine ekipler harekete geçti. Bölgede çalisma yapan ekipler ilk olarak yarali sahsa ulasirken, yarali sahis ihbar üzerine olay yerine intikal eden saglik ekiplerince Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Süpheli sahsin yakalanmasi için bölgede genis çapli çalisma baslatan ekipler Mehmet Akif Caddesi üzerinde rastladiklari araci durdurmak istedi, sivil ekiplerin dur ihtarina uymayan araç sürücüsü kaçmaya çalisirken, yakalanarak gözaltina alindi.

Araçta detayli inceleme yapan ekipler üzerinde kan bulunan 1 adet biçak,2 adet cep telefonu buldu.

Basharik Mahallesi’nde meydana gelen ikinci bir biçakla yaralama olayinda ise aldigi darbeler sonucu yaralanan bir kisi de hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Her iki olayla da ilgili baslatilan tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA