MATSO Baskani Güngör Açiklamasi 'Ekonomi Güvenli Ortamda Büyür'

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi (MATSO) Baskani Seydi Tahsin Güngör, kentin huzurunun ve güvenliginin son derece önemli oldugunu belirterek “Ekonomi güvenli ortamda büyür” dedi.

MATSO Baskani Güngör Açiklamasi 'Ekonomi Güvenli Ortamda Büyür'
Manavgat Emniyet Müdürü Rasim Oymaagaç MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör ile bir araya geldi. Ziyarette Emniyet Müdürü Oymaagaç’i, MATSO Baskani Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri kapida karsiladi. Daha sonra MATSO Toplanti Salonuna geçildi. Toplantida Manavgat ekonomisi ile ilgili bilgiler aktaran MATSO baskani Seydi Tahsin Güngör, Manavgat’in ekonomisi çok güçlü bir kent oldugunu söyledi.

Manavgat’in ekonomik yapisi ve oda çalismalari hakkinda bilgiler veren Güngör, kent ekonomisini çesitlendirerek güçlendirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Ekonominin güven ortaminda hayat bulduguna vurgulayan Baskan Güngör, “ Ekonomi için güvenlik çok önemlidir. Ekonomide kalkinma, ilerleme, gelisme huzurlu, güvenli bir ortamda gelisme gösterir ve büyür. Manavgat’in güvenligi için gece gündüz demeden çaba gösteriyorsunuz” dedi.

Manavgat Emniyet Müdürü Rasim Oymaagaç ise kentin güvenligi ve huzuru için çaba gösterdiklerini belirterek gece gündüz demeden çalisacaklarini söyledi.

Müdür Rasim Oymaagaç, kurumlar arasi isbirligine de önem verdiklerini kaydetti.

Ziyarette ayrica üyelerden gelen güncel talepler iletildi.
Kaynak: İHA