AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avci, Kentte Çesitli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avci, Istanbul'da 97 yasinda vefat eden eski Milli Egitim Bakanlarindan, Anadolu Üniversitesi kurucusu ve Marmara Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Orhan Oguz'un cenaze törenine katildi.

Törende konusan Prof. Dr. Avci, Orhan Oguz'un Anadolu Üniversitesi'ni kurmakla kalmadigini, daha sonra Anadolu Üniversitesi'nin bünyesinden dogan Eskisehir Osmangazi Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Kütahya Dumlupinar Üniversitesi, Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi ve Eskisehir Teknik Üniversitesi'nin de önünü açtigini hatirlatti.

Prof. Dr. Orhan Oguz'un Milli Egitim Bakanligi görevindeki katkilarina da deginen Nabi Avci, basta ailesi olmak üzere, talebelerine, Eskisehir halkina sabirlar diledi.

Cenaze töreninin ardindan AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan ile göreve yeni atanan Odunpazari Kaymakami Ömer Ulu'ya hayirli olsun ziyareti gerçeklestiren Avci, Odunpazari ile ilgili anilarini da beraberindeki heyet ile paylasti.

Anadolu Ajansi Eskisehir Ofisi'nin yeni yerini de ziyaret eden Nabi Avci, Emine Nur Günay ve Il Baskani Zihni Çaliskan ile, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in 23 Ekim'de Eskisehir'e yapacagi ziyaretle ilgili bilgiler verdi ve Anadolu Ajansi çalisanlarina basari diledi.

Kaynak: AA