Polisi Sürükleyerek Yaralayan CHP'li Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli’de polis noktasinda kaçmaya çalisirken kendisini durdurmaya çalisan polisi sürükleyerek yaralayan CHP’li, adliyeye sevk edildi.

Polisi Sürükleyerek Yaralayan CHP'li Adliyeye Sevk Edildi
Izmit’te otomobili ile kaçmaya çalisirken polisi sürükleyerek yaralayan sahis adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Türkçakal Bulvari’nda rutin trafik uygulamasi yapan trafik polisleri, 06 CHP 50 plakali otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak isteyen trafik polislerinin belgelerini istedigi sürücü ise aniden gaza basarak kontrol noktasindan kaçmaya basladi.

Otomobili durdurmak için aracin kapisina tutunan trafik polisi ise yaklasik 30 metre araçla birlikte sürüklendikten sonra yere düserek yaralandi. Vücudunda kiriklar olusarak yaralanan polis, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldirilirken kaçan aracin sahibinin ise CHP’de bir dönem ilçe gençlik kollari baskan yardimciligi ve il gençlik kollari baskan vekilligi yapan Bülent Sadikoglu belirlendi.

Olayin ardindan firari olarak aranan Sadikoglu, avukatina gitmeye çalisirken polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi. Sadikoglu’nun emniyetteki ifadesinde arabasinin hacizli yakalamali oldugunu ögrenince panik yaparak kaçmaya çalistigi, polisi yaralamak gibi bir niyetinin olmadigini söyledigi ögrenildi. Emniyette islemleri tamamlanan Sadikoglu, Kocaeli Adliyesine sevk edildi.
Kaynak: İHA