F By Fabrika, '2021 Sonbahar – Kis Koleksiyonu' Ile Kisa Hazir

Morhipo özel markalarindan F by Fabrika, hazirladigi 2021 Sonbahar – Kis koleksiyonu ile soguyan havalara karsi sicak ve konforlu bir siklik vadediyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, F by Fabrika "2021 Sonbahar – Kis Koleksiyonu", konforu ve sikligi bir arada isteyen kadin ve erkeklere stil sahibi bir sezonun kapilarini açiyor. Ayakkabi ve çanta tasarimlariyla trendleri belirleyen markalardan biri olan F by Fabrika, yeni kreasyonunda da dikkatleri çekiyor.

Ilhamini sehir insanindan alan koleksiyonunda bot, çizme, loafer, sneaker ve çanta tasarimlari göze çarpiyor. F by Fabrika’nin imzasi haline gelen zincir ve deri detayli çantalar yeni koleksiyonda da kendisine genis yer buluyor. Bot ve çizme tasarimlarinda kullanilan toka, zimba ve büzgü detaylari, feminen tasarimlari modern detaylarla harmanliyor. Her görünümle uyumlu minimal parçalarin yani sira parlak deri ve rugan malzemeler kullanilan cesur tasarimlar da yeni sezonun öne çikanlari arasinda yer aliyor.

F by Fabrika, yeni mevsime eslik eden renk paletinin yaninda siyah ve beyazi bulusturdugu zamansiz bir koleksiyon sunuyor. Kahve, bej ve kiremit renklerinin agirlikla kullanildigi koleksiyon, soguk kis günlerinde sicak toprak tonlarinin enerjisini tasiyor.

F by Fabrika’nin modern detaylariyla sehir hayatina kolaylikla adapte edilebilecek tasarimlari yeni sezonda ilham veren bir siklik sunuyor. 2021 Sonbahar – Kis koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çeken F by Fabrika’nin birbirinden sik ayakkabi ve çanta tasarimlari Morhipo.com’da modaseverleri bekliyor.

Kaynak: AA