Eskisehir Valisi Erol Ayyildiz, Muhtarlari Kabul Etti

Eskisehir Valisi Erol Ayyildiz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla muhtarlari makaminda agirladi.



Valilikten yapilan açiklamaya göre, Vali Ayyildiz, Vali Yardimcisi Ismail Soykan, Idare ve Denetim Müdürü Birgül Yilmaz, Türkiye Muhtarlar Dernegi Eskisehir Sube Baskani Refik Özaydin, Eskisehir Muhtarlar Birligi Dernegi Baskani Hasan Güler, Odunpazari Muhtarlar Dernegi Baskani Muharrem Önlü ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Ayyildiz, vatandaslarin ihtiyaçlarinin ve beklentilerinin karsilanmasi, sorunlarinin çözüme kavusturulmasinda muhtarlarin önemli bir yere sahip oldugunu vurguladi.

Muhtarlarin devlet ile millet bütünlesmesinde hayati rol oynadigini kaydeden Ayyildiz, "Muhtarlarimiz vatandaslarimizin dilek, istek ve sikayetlerinin ilgili kamu kurum ve kuruluslara en hizli ve etkin sekilde iletilmesi için yasadiklari mahallenin adeta gözü kulagi olmuslardir. Demokrasinin temel tasi olan muhtarliklarimizin sorunu bizim sorunumuzdur. Onlarin dile getirdigi talep, istek ve sikayetleri çözüme kavusturmak devletimizin önceligidir." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA