Baskan Vidinlioglu Açiklamasi 'En Iyi Hizmeti Sunmak Için Sahadayiz'

Belediye ekipleri tarafindan yürütülen çalismalarla ilgili konusan Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, “En iyi hizmeti sunmak için sahadayiz” dedi.

Baskan Vidinlioglu Açiklamasi 'En Iyi Hizmeti Sunmak Için Sahadayiz'
Kastamonu Belediyesine bagli ekipler, sehrin farkli noktalarinda çalismalarini araliksiz yürütüyor. Olukbasi mevkiinde Karaçomak Deresinde temizlik çalismalarina baslayan ekipler, Kuzeykent Mahallesi’nde içme suyu ishale hatti yenileme çalismalarini, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de sathi kaplama asfalt çalismalarini, tretuvar yenileme-yapim çalismalarini, ögrenci servis denetimlerini, peyzaj çalismalarini, park ve cadde temizlik çalismalarini sürdürüyor.

Olukbasi mevkiinde dere islah çalismalarinin devam ettigini söyleyen Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, “Burada çok önemli bir çalisma gerçeklestiriliyor. Tabi bu çalismadan ötürü dere içerisinde mil artisi oldu. Ekiplerimiz hizla temizlik çalismalarina basladi.

Yine sehrin her noktasinda Kastamonu Belediyesi ekiplerinin çalismalari var. Hemsehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için tüm ekiplerimizle sahadayiz. Belirledigimiz program çerçevesinde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Kis için de gerekli planlamamizi yaptik” dedi.

Kaynak: İHA