Alasehir'in Tescilli Yapraginda Kullanim Hakki Kadin Kooperatifinin Oldu

Manisa’nin Alasehir ilçesinde Alasehir Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan cografi isaret ile tescillenen üzüm yapraginin kullanim hakkini da ilk olarak Alasehir Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi aldi.

Alasehir'in Tescilli Yapraginda Kullanim Hakki Kadin Kooperatifinin Oldu
Alasehir Ticaret ve Sanayi Odasi, ilçenin marka degeri olan ürünlerin tescili için çalismalari sürdürüyor. Çalismalar kapsaminda cografi isaret tescili kazandirilan asma yapraginin kullanim haklarini da Alasehir Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi aldi. Alinan tescil haklariyla beraber kooperatif tarafindan asma yapraginin güvenle satisi yapilabilecek. Sözlesme töreninde konusan Alasehir Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Seyhan, “Imzalanan bu sözlesme ile standartlari belli olan ürünümüzün hem marka degeri korunacak hem ürünümüz nihai tüketiciye gönül rahatligi ile sunulmus olacak. Tescilli ürünümüz asma yapragi sayesinde ulastigi her yerde Alasehir’in tanitimi da saglanmis olacak. Bu sorumlulugu üstlenen kooperatif yöneticilerimize ve çalisanlarina tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyoruz” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odasina tesekkür eden Kooperatif Baskani Selen Öküzcüoglu, "Imzalanan protokol Alasehir’e katma deger saglayacaktir. Kooperatif olarak, kadin istihdaminin yani sira ilçemize özgü ürünlerin pazarlanmasini yapmak ve Alasehir’in tanitimina katki saglamak için çalismalar gerçeklestiriyoruz. Ilk tescilli ürünümüzün kullanim hakkini aldigimiz için çok mutluyuz. Hayirli ugurlu olsun. Oda yöneticilerimize bu jestten dolayi bir kez daha tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA